'Daarom sprong deal met Markovic nog af op het einde'

'Daarom sprong deal met Markovic nog af op het einde'
Zaterdag 01 september 2018 - 07:05   I   door Redactie

Het gaat er echt van komen: Lazar Markovic staat dicht bij een terugkeer naar de Belgische competitie. De middenvelder werd vorig seizoen al uitgeleend aan Anderlecht.

Markovic gaat aan de slag bij Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad. De prijs van de Serviër is drastisch gezakt, want hij raakte niet weg bij Liverpool. Dat maakt Markovic toch nog interessant voor RSCA.

Ook Standard toonde belangstelling in Markovic. Het wordt dus echter Anderlecht. Vorig seizoen speelde hij na Nieuwjaar al bij paars-wit. De speler viiel toen meteen op, maar er waren wel wat vragen rond zijn blessuregevoeligheid.

Update 31/8 - 18:48

Volgens The Liverpool Echo is de transfer van Markovic zo goed als helemaal rond. Liverpool en Anderlecht zouden een akkoord bereikt hebben over een transfersom van 2,9 miljoen pond, omgerekend iets meer dan 3,2 miljoen euro.

Markovic zelf is naar België gevlogen om te onderhandelen met Anderlecht. Als de Serviër een akkoord bereikt met paars-wit, is de transfer een feit.

Update 31/8 - 22:05

Volgens Le Soir is Markovic sinds 21:30 op Neerpede om een akkoord te bereiken. Marc Coucke is in hoogst eigen persoon afgekomen om de deal nog voor middernacht te sluiten. Dan gaat de transfermarkt onvermijdelijk toe. Nog twee spannende uren voor paars-wit dus.

Update 31/8 - 22:40

Belangrijk nieuws vanuit Neerpede, want volgens La DH hebben Markovic en Anderlecht een akkoord gevonden. De Serviër zou een contract tekenen voor drie seizoenen met een optie op een extra seizoen. Wellicht maakt Anderlecht later vanavond de transfer ook zelf bekend.

Update 31/8 - 23:53

De deal gaat niet door. Anderlecht is er niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met Markovic. Marc Coucke laat via Twitter weten dat de laatste beoogde versterking er niet meer komt. Waar Markovic zijn carrière wél vervolgt, is voorlopig nog niet duidelijk.

Update 01/09 - 07:05

Volgens Het Nieuwsblad zijn er twee redenen waarom de deal met Markovic last minute nog afsprong. Ten eerste waren de looneisen te hoog voor Anderlecht. Devroe haalde eerder al aan dat Anderlecht enkel een offensieve speler zou halen als er zich een opportuniteit zou voordoen, maar dat was dus niet echt het geval meer. Ten tweede waren er ook weer vraagtekens over de fitheid van Markovic.

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024