'Boyata kan ultieme toptransfer versieren naar CL-ploeg'

'Boyata kan ultieme toptransfer versieren naar CL-ploeg'
Donderdag 30 augustus 2018 - 21:30   I  

Dedryck Boyata heeft er een woelige zomer opzitten. Eerst speelde hij nog goed op het WK met de Rode Duivel en hoopte hij dat te kunnen verzilveren met een een mooie transfer. Die kwam er niet, omdat Celtic weigerde de verdediger te laten vertrekken.

Hij kon nochtans naar de Premier League, waar Fulham aan zijn mouw zat te trekken. Celtic hield het been stijf en Boyata bleef in Glasgow. De fans moest hij terug voor zich winnen, want zijn transferwens zette kwaad bloed bij de supporters van de Schotse topclub.

De transfersoap is echter nog niet gedaan. Eén dag voor het sluiten van de transfermarkt kan Boyata nog steeds een toptransfer maken. Eerder toonde Sevilla al heel wat interesse, maar nu trekt ook Valencia stevig aan zijn mouw. Valencia werd vandaag in een loodzware Champions League-poule gezet met Juventus, Manchester United en het zwakke broertje Young Boys Bern.

Dan toch weg?

"Nu is er dus ook Valencia, de club van Michy Batshuayi. Dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo. Volgens de krant zoeken Los Che nog defensieve versterking. Boyata kan zowel centraal als rechts uit de voeten, wat hem een interessante pion maakt." Dat wist Het Nieuwsblad nog op te vissen.

TAGS  I  Celtic  I  Valencia  I  Fulham

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024