Transfermarkt LIVE: Leko doet plannen uit de doeken, toptransfer voor Gerkens?

Transfermarkt LIVE: Leko doet plannen uit de doeken, toptransfer voor Gerkens?
Zondag 26 augustus 2018 - 23:10   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Ivan Obradovic geraakt voorlopig maar niet weg bij Anderlecht, waar hij overbodig is. “Er is geen interesse voor hem”, bekent sportief manager Luc Devroe.

*Thierry Henry heeft het voorstel van Girondins de Bordeaux om er trainer te worden afgewezen.

*Real Madrid gaat nog een ultieme poging ondernemen om Kylian Mbappé binnen te halen. Als dat niet lukt, zal de Spaanse topclub tijdens één van de volgende transferperiode het vizier opnieuw op Neymar richten.

*Ivan Leko vertelde na de wedstrijd dat er geen inkomende noch uitgaande transfer gepland zijn voor Club Brugge. De kern is volgens hem compleet nu.

*Met het einde van de transfermarkt in zicht lijkt het Griekse Olympiacos nog door te drukken voor Lazar Markovic. De Grieken hopen de Serviër in extremis nog weg te halen in Liverpool.

*Barcelona zou van Mo Salah de nieuwe Messi willen maken komende zomer en zou daarvoor 250 miljoen euro opzij gelegd hebben.

*Er is concrete interesse in Timothy Derijck. De verdediger wil écht weg, maar Dury wil hem ook heel graag houden.

*Voor Simon Mignolet verandert er niks aan zijn huidige situatie na de transfer van Loris Karius. De Rode Duivel wil nog steeds spelen en wil Liverpool dus verlaten.

*Slecht nieuws voor Club Brugge. Blauw-zwart hoopte een hele tijd op de komst van Bryan Oviedo, maar bij de Engelse tweedeklasser Sunderland hebben ze beslist dat de Costa Ricaanse linkerflankspeler niet weg mag.

*Luc Devroe heeft verklapt dat Anderlecht eerder deze zomer een bod van 50.000 euro van Bursaspor zag binnenlopen om Ryota Morioka een jaar te huren. De Japanner moet echter niet per se weg.

*Pieter Gerkens speelde zich in de kijker bij een Duitse club die dit seizoen deelneemt aan de Champions League. De club wil voorlopig nog anoniem blijven, maar Bayern München, Schalke 04, Hoffenheim en Borussia Dortmund zijn de vier Duitse teams die aan het kampioenenbal deelnemen.

*Thorgan Hazard blijft gewoon bij Borussia Mönchengladbach. Er was interesse van Valencia, maar uiteindelijk kwam er van een transfer niets in huis.

*Paris Saint-Germain wil nog een poging ondernemen om Christian Eriksen weg te halen bij Tottenham Hotspur. Al is het maar de vraag of de Londense topclub wil meewerken aan een deal.

*Anthony Martial heeft zich neergelegd bij een verlengd verblijf op Old Trafford. De Fransman wilde Manchester United na een teleurstellend seizoen verlaten, maar de clubleiding verzette zich tegen zijn vertrek.

*Monaco hoopt Ruben Loftus-Cheek een seizoen te huren van Chelsea.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024