Transfermarkt LIVE: Deadline voor Henry, Gent-speler is weg

Transfermarkt LIVE: Deadline voor Henry, Gent-speler is weg
Vrijdag 24 augustus 2018 - 23:45   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Geen Turks avontuur, maar wel een Spaans avontuur voor de Panamese flankspeler José Rodriguez van AA Gent. Hij trekt naar Alaves.

*Volgens Sky Sports heeft Thierry Henry een aanbod op zak van Bordeaux. De Fransman zou wel binnen de 48 uur moeten beslissen of hij de uitdaging aangaat of niet.

*Florentino Perez wil Mateo Kovacic definitief naar Chelsea sturen in de hoop om Eden Hazard naar Madrid te halen.

*Valverde heeft bevestigd dat zowel Ousmane Dembélé en Ivan Rakitic gewoon bij Barcelona blijven.

*Normaal gezien zal Olivier Deschacht aan de slag gaan bij Lokeren. De ex-speler van Anderlecht zou zo terugkeren naar het oude nest.

*Kara is ondertussen bijgedraaid en zou nu tóch open staan voor een overstap naar de Ligue 1. Volgens La Dernière Heure bevindt de verdediger zich momenteel in Frankrijk, waar hij samen met makelaar Mogi Bayat rond de tafel zit met… FC Nantes. 

*PSG moet de aankoopoptie van 180 miljoen euro op Kylian Mbappé nog steeds lichten. Volgens de Spaanse krant AS gaan de Fransen daardoor evenwel de regels van de Financial Fair Play (FFP) overtreden en moeten ze Mbappé verkopen. Real Madrid ligt op de loer.

*Club Brugge kondigde via zijn officiële kanalen aan dat Sofyan Amrabat de troepen komt versterken. De middenvelder komt over van Feyenoord en zou 2 à 2,5 miljoen euro kosten.

*KRC Genk staat op het punt om Ivan Fiolic weg te halen bij Dinamo Zagreb. De Kroaat zal gehuurd worden, mét aankoopoptie.

*Anderlecht betaalde zomaar eventjes 10 miljoen euro om Antonio Milic en Knowledge Musona weg te halen bij KV Oostende. Opmerkelijk.

*Barcelona is niet van plan om Thomas Vermaelen te laten gaan. Trainer Ernesto Valverde ziet in de Belg ook een reserve als linksachter.

*Divock Origi moet bij Liverpool blijven. De onderhandelingen tussen de Engelsen en Borussia Dortmund sprongen af.

*Laszlo Bölöni is bereid om Dieumerci Mbokani met open armen te ontvangen bij Antwerp. Op één voorwaarde: dat de spits nog even goed is als destijds bij Standard.

*Lior Refaelov lijkt op weg naar Standard. De transfer kan tijdens de laatste dagen van de transferperiode rondkomen.

*Het Belgische toptalent Alper Ademoglu gaat een contract tekenen bij Cercle Brugge. De voorbije jaren kon Ademoglu niet doorbreken bij Schalke 04 en Bursaspor.

*Sevilla hoopt Anthony Martial op huurbasis naar Spanje te halen. De kans is echter klein dat Manchester United zijn aanvaller laat gaan.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024