Transfermarkt LIVE: Nieuwe miljoenentransfer voor Club Brugge, Coopman verrast iedereen met keuze

Transfermarkt LIVE: Nieuwe miljoenentransfer voor Club Brugge, Coopman verrast iedereen met keuze
Donderdag 23 augustus 2018 - 23:45   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*PSG en Bayern München zouden nog steeds over de transfer van Jérôme Boateng onderhandelen. Bayern zou een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen euro willen voor de verdediger.

*Christian Brüls keert mogelijk terug naar België. Hij is einde contract in Cyprus, waar hij uitkwam voor Paphos.

*Club Brugge rondt vrijdag de transfer van Sofyan Amrabat (Feyenoord) af.

*Joseph Akpala gaat aan de slag bij Al-Faisaly. Zijn contract bij Oostende werd niet meer verlengd.

*Josué Sa is weg bij Anderlecht. De Portugees wordt verhuurd met aankoopoptie aan het Turkse Kasimpasa.

*Club Brugge heeft Anthony Limbombe verkocht aan FC Nantes voor 8 miljoen euro.

*Obbi Oulare is officieel van Standard. De Rouches huren hem van Watford.

*Logan Bailly staat op de verlanglijst van het Nederlandse NAC Breda. De doelman mag weg bij Moeskroen.

*RC Genk is niet van plan om Aly Samatta in de slotfase van de transferperiode nog van de hand te doen.

*Ryota Morioka zou dan toch niet naar Bursaspor verhuizen. Er was een akkoord over een uitleenbeurt, maar de vrouw van de Japanner ziet een verhuis naar Turkije niet zitten.

*Dieumerci Mbokani zou morgen ten laatste een contract tekenen bij het Turkse Bursaspor. Hij verhuist dus niet naar Antwerp.

*Club Brugge zou nu ook interesse hebben in Diego Reyes. De verdediger is transfervrij nadat zijn contract bij FC Porto niet meer werd verlengd.

*Manchester City zag reservedoelman Claudio Bravo uitvallen en mag bijgevolg nog op zoek naar een extra keeper. De Engelse kampioen zou zijn oog op Keylor Navas, bij Real Madrid de concurrent van Thibaut Courtois, laten vallen hebben.

*Kara Mbodj heeft een transfer naar Dijon geweigerd. De Senegalees voelt niets voor een overstap naar de Ligue 1.

*Sporting Charleroi sprak al met Sander Coopman en hoopt dat de middenvelder van Club Brugge de troepen komt versterken.

*PSG zou van plan zijn om een bod van 90 miljoen euro uit te brengen op Ivan Rakitic.

*Prince-Désir Gouano stuurde de voorbije dagen zijn kat naar de training bij Amiens. De verdediger wil koste wat het kost naar Anderlecht.

*Anderlecht houdt ook de situatie van Aleksandar Bjelica in de gaten. Na de komst van Laurens De Bock is Bjelica overbodig bij KVO.

*Thomas Foket gaat zijn laatste contractjaar bij AA Gent in en het is niet uitgesloten dat hij de club nog verlaat.

*Obbi Oulare heeft de knoop doorgehakt: hij tekent niet bij Antwerp, maar wel bij Standard. De Rouches gaan de spits huren van Watford, mét aankoopoptie.

*Het is niet uitgesloten dat Kylian Mbappé alsnog andere oorden opzoekt tijdens de laatste dagen van de transferperiode. Real Madrid zou nog eens een poging willen ondernemen om de spits weg te halen bij Paris Saint-Germain.

*Dieumerci Mbokani zegt niet op voorhand ‘neen’ tegen een overstap naar Antwerp. De transfervrije speler zal echter wel nog even de kat uit de boom kijken.

*Sofyan Amrabat legt vandaag medische testen af bij Club Brugge. Beide partijen hebben al een akkoord over een contract van vier seizoenen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024