Transfermarkt LIVE: Spaanse versterking voor Club Brugge, verlaat Henry Rode Duivels?

Transfermarkt LIVE: Spaanse versterking voor Club Brugge, verlaat Henry Rode Duivels?
Dinsdag 21 augustus 2018 - 23:40   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Het is Bordeaux blijkbaar menens om Thierry Henry binnen te halen. Goal.com weet namelijk dat Henry en Bordeaux de eerste gesprekken al gestart zijn. 

*Volgens L'Equipe is Zinedine Zidane dé gedroomde opvolger van Mourinho. De Fransman kende heel wat successen als coach van Real Madrid, maar daarna werd het rustig rond Zidane. Als Mourinho binnenkort op straat zou worden gezet, dan zou hij dus de man zijn die United opnieuw naar succes moet leiden.

*Bayern München zou het wel zien zitten om volgende zomer de afkoopclausule van 200 miljoen op tafel te leggen voor Antoine Griezmann. Dat weet het Duitse Bild

*Volgens Esports RAC1 zou Club Brugge zich nu willen versterken met Jonas Ramalho van Girona. De verdediger ziet binnenkort zijn contract aflopen en zou daarom een buitenkansje zijn voor blauw-zwart. Ramalho is een 25-jarige verdediger die zowel in La Liga 1 als La Liga 2 al heel wat ervaring heeft opgedaan.

*Paars-wit heeft een oude piste geopend en hoopt dat het deze keer wel lukt. Eerder probeerde Anderlecht namelijk al Prince-Désir Gouano binnen te halen, een 24-jarige verdediger van de Franse eersteklasser Amiens. Paars-wit zou bereid geweest zijn om 6 miljoen euro op te hoesten voor Gouano. De Fransen willen echter 10 miljoen.

*Ook The Sun weet dat Obbi Oulare meer dan waarschijnlijk naar Standard trekt. Standard zou ook een aankoopoptie krijgen om de sterke spits definitief over te nemen.

*Real Madrid mag een kruis maken over de transfer van Mauro Icardi. De sluipschutter blijft gewoon bij Inter.

*Geen nieuw buitenlands avontuur voor Laurens De Bock, maar wel een nieuw Belgisch. De flankspeler trekt namelijk op uitleenbasis naar KV Oostende.

*Volgens Turkse media is de transfer van Ryota Morioka naar Bursaspor volledig in kannen en kruiken. Alle partijen zouden akkoord zijn met de transfer, maar één iemand gaf haar veto niet, namelijk de vrouw van Morioka.

*Gert Verheyen, die Dante Rigo nog kende van bij de jonge Rode Duivels, wilde de speler graag naar KV Oostende halen. De komst van van Bommel veranderde de zaken echter. Rigo opteerde ervoor om in Eindhoven te blijven en voluit zijn kans te gaan. En dus viel een uitleenbeurt aan KVO in het water.

*Er is op het einde van deze transferperiode nog een opmerkelijke transfer in de maak. Damien Dussaut (23), die bij STVV op een zijspoor zit, kan de Jupiler Pro League inruilen voor een avontuur bij… de Nederlandse topclub Feyenoord.

*Het is het Duitse Bild dat met het nieuws naar buiten komt. Het medium weet dat Bayern München momenteel onderzoekt of het Paulo Dybala naar de Allianz Arena kan halen.

*De transfer van Niakaté naar Anderlecht gaat niet door. Dat laat de makelaar van de verdediger weten aan Het Laatste Nieuws. Kwatongen beweren dat Niakaté niet door de medische keuring geraakte, maar dat spreekt makelaar Housseimi Niakaté tegen.

*Volgens de Franstalige krant L’Avenir wil Club Brugge nog voor het sluiten van de transfermarkt af van vijf spelers. Lior Refaelov, Sander Coopman, Saulo Decarli, Ivan Tomecak en Ricardo van Rhijn zouden allen te horen hebben gekregen dat ze andere oorden mogen/moeten opzoeken.

*De transfer is in kannen en kruiken. Nantes laat via zijn officiële kanalen weten dat het een akkoord heeft met Club Brugge. Anthony Limbombe moet enkel en alleen nog de medische keuring doorstaan.

*Club Brugge werkt aan een oplossing voor de overbodige Lior Refaelov. Een concreet bod ligt er evenwel niet op tafel.

*Moeskroen hoopt Michaël Heylen weg te halen bij Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek is de centrale verdediger overbodig.

*Manchester City en Olympique Lyon maakten de transfer van Jason Denayer bekend. De Belgische verdediger tekende voor vier jaar bij Lyon.

*De BBC meldt dat Manchester United niet van plan is om José Mourinho te ontslaan.

*Abdoulay Diaby mag zich vanaf heden een speler van Sporting Clube de Portugal noemen. Club Brugge maakte het vertrek van de spits officieel.

*Real Madrid heeft de stekker uit de onderhandelingen met Lazio getrokken. De Champions Leaguewinnaar weigert om 120 miljoen euro op te hoesten voor Sergej Milinkovic-Savic.

*Anderlecht hoopt nog steeds op de komst van Bubacarr Sanneh. Eén probleem: FC Midtjylland wees een bod van 6 miljoen euro af.

*Sander Coopman onderhoudt zijn conditie bij Club Brugge, maar moet nog voor het einde van de transferperiode een nieuwe ploeg vinden. Naast Antwerp zijn ook KV Kortrijk en KV Oostende geïnteresseerd. Genk en Zulte Waregem houden de situatie van de speler in de gaten, maar de kans is klein dat zijn nog actie ondernemen.

*KV Mechelen maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Wouter Vrancken de nieuwe T1 is.

*KV Oostende hoopt de Belgische belofte Stéphane Omeonga voor de neus van Standard weg te plukken bij Genoa.

*Club Brugge zal 10 miljoen euro verdienen aan de transfer van Anthony Limbombe naar FC Nantes. Het is slecht een kwestie van tijd vooraleer de transfer volledig rond is.

*Chelsea gaat Eden Hazard een nieuw contract voorschotelen, maar de Rode Duivel staat niet te springen om bij te tekenen. Hazard wil zijn opties openhouden.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024