KV Mechelen krijgt ijskoude douche tegen Lommel

Vrijdag 17 augustus 2018 - 22:24   I

KV Mechelen is niet goed aan het avontuur in 1B begonnen. Het kon na drie speeldagen nog geen enkele keer winnen. Vanavond verloor het zelfs tegen leider Lommel, dat met 7/9 verrassend op kop staat.

KV Mechelen ging voor eigen publiek meteen op zoek naar een doelpunt, maar vond de oplossing voor doel vaak niet. Het stond bij de rust dan ook nog 0-0.

In de tweede helft viel het doelpunt wel, maar voor Mechelen aan de verkeerde kant. Het was Brebels die net voor het uur de bezoekers op voorsprong bracht. Het signaal voor KV Mechelen om vol op zoek te gaan naar het doelpunt. Dat kwam er ook via Cornet, die op het einde de gelijkmaker kon binnenleggen.

In de ultieme slotfase kreeg KV Mechelen dan een ijskoude douche. Rocha scoorde alsnog voor Lommel. KV Mechelen, dat Seth De Witte met rood moest missen, begint zo echt niet goed aan het nieuwe seizoen. Lommel is de verrassende leider.