Verrassend: Blijft Limbombe toch bij Club Brugge?

Verrassend: Blijft Limbombe toch bij Club Brugge?
Donderdag 16 augustus 2018 - 15:51   I   door Redactie

De transfer van Anthony Limbombe is nog steeds niet rond. Zelf heeft de flankaanvaller echter wel een duidelijke keuze gemaakt. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Limbombe zou namelijk een persoonlijk akkoord hebben met FC Nantes. Dat is dan weer slecht nieuws voor Club. Blauw-zwart en manager Mogi Bayat proberen de transfer af te ronden voor 7,8 miljoen euro, maar het dossier is gecompliceerd.

Verschillende makelaars zwaaien met mandaten en eisen een deel van de koek. Daardoor zou de transfersom nog langer uitvallen voor Club Brugge. Dat terwijl blauw-zwart aanvankelijk hoopte op hem voor 15 miljoen euro te verkopen.

Update 16/8 - 14:20

in buitenlandse media wordt gesuggereerd dat Huddersfield Town in januari mogelijk opnieuw komt aankloppen voor Limbombe. Voor Club Brugge zou dat goed nieuws zijn, want de Engelsen waren bereid om meer te bieden dan FC Nantes. In dat geval zou Limbombe dus nog enkele maanden bij Club blijven. De kans dat dat gebeurt lijkt klein, want met Arnaut Danjuma hebben de Bruggelingen al een uitstekende vervanger gevonden.

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Nantes

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024