Verheyen ergert zich aan zijn eigen spelers: "Ik kots van dat gedoe"

Verheyen ergert zich aan zijn eigen spelers:
Zaterdag 04 augustus 2018 - 08:00   I   door Redactie

KV Oostende won vorige week met 2-1 van Moeskroen. De ploeg van trainer Gert Verheyen begon wel erg slap aan de wedstrijd en stond aan de rust al 0-1 achter. Verheyen ziet iets bij zijn groep dat hij maar matig kan appreciëren.

De beleving van de groep stoort Verheyen. "Dat ik me er als speler al aan ergerde? Wel, 't is nog erger geworden. Niet iedereen moet zijn zoals ik, hé - dat verwacht ik niet. Maar de realiteit is dat we een heel stille, introverte groep hebben. Toen de ref zaterdag floot om aan de match te beginnen, zei niemand een woord. In die twintig jaar dat ik voetbalde, heb ik zoiets nooit meegemaakt. Wát je zegt, heeft geen belang. Maar zeg íets!", aldus de coach in Het Laatste Nieuws.

"Als zondag tegen Anderlecht om half drie het fluitje van de arbiter gaat, en er zijn twee jongens die iets zeggen, hebben we al winst gemaakt. Ik vraag geen gemaakte cirkel, want ik kots van dat gedoe. Ik verwijt ze ook geen gebrek aan inzet. Maar als je op training alleen jezelf hoort roepen als coach, is er iets niet juist."

Interactie?

"Érgens zit het wel in aantal jongens, die beleving", vervolgt Verheyen. "Als je ziet hoe Fernando (Canesin, red.) viert na zijn doelpunt... Maar je hoeft daar toch geen wereldgoal voor te maken? Ik vind ook dat er te weinig interactie is tijdens de tactische besprekingen of wedstrijdanalyses. Als ik wil weten of er vragen zijn of iemand niet akkoord is. Er was geen interactie. Terwijl dat bij de U19'tjes net heel plezant was. Die konden zelfs lachen met hun eigen stommiteiten."

Poll: Wordt Verheyen een toptrainer?

TAGS  I  KV Oostende

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024