Tianjin Quanjian blaast transfer af: “Witsel keert terug naar China”

Tianjin Quanjian blaast transfer af: “Witsel keert terug naar China”
Donderdag 02 augustus 2018 - 10:30   I  

Axel Witsel (29) leek op weg naar Borussia Dortmund, maar de kans is reëel dat de Rode Duivel een transfer door zijn neus geboord ziet worden. Tianjin Quanjian weigert (voorlopig?) mee te werken aan een vertrek van één van zijn belangrijkste spelers.

"Met de speler en de club heb ik niet gesproken over een eventuele transfer", zegt Tianjin-trainer Paulo Sousa in Chinese media. "Ik denk dat Witsel een opstapclausule in zijn contract heeft staan, maar die clausule kan enkel geactiveerd worden tijdens de Chinese transferperiode (van 01/01/19 tot en met 28/02/19, nvdr.).”

"Momenteel is de transfermarkt in China gesloten en dus neem ik aan dat er geen transfer zal zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Witsel terugkeert naar China. Ik hoop dat hij op 5 augustus op training staat om ons in het tweede deel van het seizoen opnieuw te helpen."

"Ik ben er zeker van dat Axel Witsel zal terugkeren"

Clubeigenaar Shu Yuhui gaat zelfs nog een stap verder. Hij twijfelt er niet aan dat Witsel zondag terugkeert naar Tianjin Quanjian: "Ik ben er zeker van dat hij zal terugkeren”, klinkt het.

TAGS  I  Tianjin Quanjian  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024