‘Thierry Henry kan per direct als bondscoach aan de slag’

‘Thierry Henry kan per direct als bondscoach aan de slag’
Dinsdag 31 juli 2018 - 15:17   I  

Thierry Henry (40) wil ergens hoofdtrainer worden, dat is ondertussen wel al duidelijk. De assistent-trainer van de Rode Duivels zette zijn activiteiten als analist bij Sky Sports stop om zich voor de volle honderd procent op zijn trainerscarrière te focussen. Ondertussen blijven de aanbiedingen maar binnenlopen.

Lokale media melden dat Henry nu kandidaat is bij de nationale ploeg van Egypte. De gewezen spits van onder meer Arsenal en FC Barcelona zou zelfs al met een delegeatie van de Egyptische voetbalbond rond de tafel hebben gezeten.

Nader El-Sayed, gewezen doelman van Club Brugge en dezer dagen actief als makelaar, fungeert als tussenpersoon bij de gesprekken tussen Henry en Egypte. “We hadden een gesprek met Henry en zijn zaakwaarnemer in Londen. Ook Hazem Emam (bestuurslid van de Egyptische voetbalbond, nvdr.) was aanwezig”, vertelt El-Sayed.

"Henry wacht op het project"

“Henry is nu in blijde verwachting van het project van de Egyptische voetbalbond. Pas daarna zal hij alles afwegen en een finale beslissing nemen over het voorstel van Egypte”, besluit El-Sayed. Henry zou ook enkele voorstellen van Engelse clubs op zak hebben. Het is niet duidelijk of hij op dit moment écht openstaat voor een job als bondscoach.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Egypte

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024