Degryse: "Zij worden kampioen dit seizoen"

Degryse:
Zondag 29 juli 2018 - 07:31   I   door Redactie

Marc Degryse verwacht dit seizoen een spannendere competitie dan vorig seizoen. Toen stond Club Brugge eigenlijk bijna het hele seizoen bovenaan de rangschikking, omdat de concurrentie faalde.

"Vorig jaar nam Club de beste start van alle grote ploegen en won het op basis van die voorsprong de titel", weet Degryse. "Alle andere ploegen misten volledig hun start. Ik denk dat het nu anders zal lopen. Ivan Leko heeft zich bewezen als trainer van Club Brugge en met Preud'homme en Vanhaezebrouck hebben Standard en Anderlecht twee winnaars in huis gehaald."

"Ik kan me niet voorstellen dat ploegen als STVV, Moeskroen of Antwerp net zoals in het seizoensbegin van vorig jaar in de top zes zullen staan. Al wordt ook bijvoorbeeld bij Zulte Waregem en Charleroi uitstekend werk verricht. Ik ben trouwens ook wel enorm benieuwd naar wat KVO onder Gert Verheyen kan brengen en wat Cercle Brugge kan betekenen", aldus Degryse.

De Zondag polste ook naar een pronostiek van Degryse. De analist denkt al te weten wie kampioen wordt. "Anderlecht wordt kampioen, gevolgd door Standard en Club Brugge", zegt hij.

Poll: Wordt Anderlecht kampioen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Oostende  I  Charleroi

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024