Verheyen stuurt speler weg: ""Hij heeft dit aan zichzelf te danken"

Verheyen stuurt speler weg:
Zaterdag 28 juli 2018 - 14:35   I  

Gert Verheyen staat vanavond voor zijn vuurdoop als trainer van een eersteklasser. Tegen Moeskroen beginnen met een zege zou voor een leuke boost zorgen, maar een must is het zeker niet volgens Verheyen. Volgens hem is dit nog geen bepalende wedstrijd.

Verheyen wil wel een reactie zien, want hij was teleurgesteld na de wedstrijd tegen Zagreb. "Afwachten wat mijn jongens zullen brengen, want vorige week was ik onaangenaam verrast door de galamatch tegen Zagreb. De kwaliteit in balbezit moet omhoog, dat is een enorm werkpunt", aldus Verheyen in Het Laatste Nieuws.

Wie er vanavond niet zal voor zorgen dat KVO wint, is Bjelica. Gert Verheyen rekent niet meer op de speler, die het volgens Verheyen zelf heeft verkorven. "Hij heeft dit aan zichzelf te danken. Ik had hem al eens twee dagen naar huis gestuurd om te bezinnen. Als je dan terugkomt en het niet beter doet... Spelers denken dat de trainer de ploeg opstelt, maar dat doen ze eigenlijk zelf. Door hun prestaties en gedrag beslissen ze zelf of ze zullen spelen of niet."

Poll: Wint KV Oostende haar eerste wedstrijd?

TAGS  I  KV Oostende  I  Moeskroen

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024