Barcelona heeft 35 miljoen veil, Koen Casteels reageert op interesse

Barcelona heeft 35 miljoen veil, Koen Casteels reageert op interesse
Woensdag 25 juli 2018 - 10:41   I  

FC Barcelona zou van plan zijn om een Belgische speler in huis te halen. Volgens diverse Spaanse media heeft Barça zijn oog laten vallen op Simon Mignolet (30) en Koen Casteels (26). Beide Rode Duivels zijn in beeld om reservedoelman te worden in Camp Nou.

Ondertussen heeft Casteels zich ook uitgesproken over een eventuele overstap naar Catalonië. “In principe zal ik na mijn vakantie nog steeds een speler van VfL Wolfsburg zijn”, aldus de keeper in Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

Toch sluit onze landgenoot niets uit. “In het moderne voetbal weet je het natuurlijk nooit. Ja kan nooit iets uitsluiten. Zo is het nu eenmaal”, voegde Casteels er nog aan toe. Na een sterk seizoen bij Wolfsburg is het niet uitgesloten dat de Rode Duivel een grote transfer versiert.

35 miljoen

Casteels ligt nog tot de zomer van 2021 onder contract bij Wolfsburg en zal eerst met zijn huidige club rond de tafel gaan zitten. Barcelona van zijn kant zou bereid zijn om 35 miljoen euro neer te tellen voor de Belg. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Moet Casteels voor Barcelona kiezen?

TAGS  I  Barcelona  I  Wolfsburg

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024