Courtois of Mignolet? Martinez verklapt welke doelman speelt tegen Engeland

Courtois of Mignolet? Martinez verklapt welke doelman speelt tegen Engeland
Vrijdag 13 juli 2018 - 18:40   I  

De Rode Duivels strijden zaterdag met Engeland om de derde plaats op het WK. Roberto Martinez wil Rusland heel graag verlaten met een bronzen medaille rond de hals. Mede daarom zal hij niet gek doen en niet al te veel wijzigingen doorvoeren in zijn elftal.

Op de persconferentie in aanloop naar de kleine finale liet Martinez weten dat Thibaut Courtois morgen tussen de palen staat. "Thibaut zal ook morgen spelen. Ik wil continuïteit behouden in doel", verduidelijkte de bondscoach.

"Maar het niveau dat Courtois haalt, is ook te danken aan de prestaties van Simon Mignolet. Een doelman kan nu eenmaal geen vijf of tien minuten spelen. Thibaut is de eerste keus, maar we respecteren Simon als tweede doelman. Hij vult die rol enorm professioneel in."

Een paar wissels?

Voor het overige hoeven we niet al veel wissels te verwachten. "We moeten iedereen fit op het veld krijgen. We willen winnen. We willen de sterkste ploeg op het veld brengen. Maar misschien komen er wel enkele wissels. Het is onze zevende wedstrijd. Dan is er sprake van vermoeidheid. Dus misschien wissel ik een paar jongens."

Poll: Wie zou jij in doel zetten tegen Engeland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024