'Martinez hakt knopen door en kiest tegen Engeland voor deze elf'

'Martinez hakt knopen door en kiest tegen Engeland voor deze elf'
Vrijdag 13 juli 2018 - 08:45   I  

Zaterdag nemen de Rode Duivels het in de kleine finale van het WK op tegen Engeland. Roberto Martinez hoopt dat zijn spelers nog één keer vlammen, want de bondscoach wil het toernooi absoluut verlaten met de bronzen plak op zak.

La Dernière Heure meldt daags voor de wedstrijd dan ook dat Martinez van plan is om zijn sterkst mogelijke elftal tussen de lijnen te brengen. Dat betekent dat de bondscoach niet van plan is om enkele frisse jongens nog wat minuten te laten maken.

In vergelijking met de halve finale tegen Frankrijk, zou dat alvast willen zeggen dat Mousa Dembele uit de ploeg verdwijnt. De middenvelder moet plaatsmaken voor Thomas Meunier, die zijn plaats op de rechtsachter opnieuw inneemt.

Chadli of Carrasco?

Verder is het afwachten hoe Martinez zijn sterkste elf op dit moment precies ziet. Speelt Nacer Chadli op links en blijft Marouane Fellaini op het middenveld staan? Of brengt de bondscoach Dries Mertens en Yannick Carrasco opnieuw in het elftal? Op dit moment zouden Chadli en Mertens een streepje voor hebben op hun concurrenten.

De vermoedelijke opstelling:

Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Chadli/Carrasco – Mertens/Fellaini, Lukaku, Hazard.

Poll: Wie zou jij laten spelen?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Engeland

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022