Boskamp haalt zwaar uit naar Courtois: "Wat een gejank"

Boskamp haalt zwaar uit naar Courtois:
Donderdag 12 juli 2018 - 17:30   I   door Redactie

Johan Boskamp heeft in Het Belang van Limburg zwaar uitgehaald naar Thibaut Courtois en Eden Hazard. Die waren niet te spreken over de houding van de Fransen in de wedstrijd tegen de Rode Duivels.

Vooral Courtois wordt onder vuur genomen door Boskamp. "Ik snap dat de teleurstelling heerst en dat het frustrerend is, maar om daar nadien over te klagen is kinderachtig en je maakt je er zelfs een beetje belachelijk mee. Thibaut Courtois was emotioneel na de match en het is dan nooit slim om zulke dingen te zeggen. Hij verweet de Fransen de bus te parkeren, maar bij Chelsea doen ze al twee jaar niks anders", zegt de Nederlander in Het Belang van Lmburg.

"Ik vond het gejank van sommige spelers na de partij jammer", vervolgt Boskamp. "Ze zeiden dat Frankrijk antivoetbal speelde, maar dat sloeg nergens op. Dan kan je net zo goed de kwartfinale tegen Brazilië erbij halen. Toen zijn de Belgen na rust nog amper over de middenlijn geraakt. De Fransen hebben tegen België slechts zes overtredingen gemaakt, las ik. En die twee centrale verdedigen zelfs geen enkel. Het is dus zeker geen vuile ploeg."

Poll: Heeft Boskamp gelijk?

TAGS  I  Boskamp  I  Courtois  I  Rode Duivels  I  Frankrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024