Net na WK-exit: 'Real Madrid opent de jacht, Hazard moet Ronaldo vervangen'

Net na WK-exit: 'Real Madrid opent de jacht, Hazard moet Ronaldo vervangen'
Woensdag 11 juli 2018 - 08:30   I  

Dinsdag maakten Real Madrid en Juventus bekend dat Cristiano Ronaldo (33) zijn carrière verderzet in Turijn. Dat betekent dat Real nu écht werk kan maken van een opvolger voor de Portugese vedette. De naam van Eden Hazard (27) klinkt steeds luider in de wandelgangen van Santiago Bernabéu.

 

Volgens The Daily Star staat Hazard helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Real Madrid. Bij de Champions Leaguewinnaar zien ze in de Rode Duivel een ideale vervanger voor Ronaldo. Dat Hazard al uitstekend speelde op het WK in Rusland, speelt uiteraard in zijn voordeel.

 

Hazard maakte er nooit een geheim van dat hij op een dag graag het shirt van Real Madrid zou aantrekken, en wie weet komt het binnenkort wel effectief zover. Toch probeert Chelsea alles op alles te zetten om zijn absolute vedette in Londen te houden.

 

The Blues zouden deze zomer nog enkele gerichte transfers willen realiseren, zodat de ploeg sterk genoeg is om mee te dingen naar een eindzege in de Champions League. Valt Hazard te paaien of heeft hij zijn zinnen gezet op een overstap naar de Spaanse top? Het zal binnenkort moeten blijken.

 

Poll: Is Hazard klaar voor Real Madrid?

TAGS  I  Hazard  I  Ronaldo  I  Juventus  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023