‘Bayern München wil Franse WK-ganger nu al vastleggen voor volgend seizoen’

‘Bayern München wil Franse WK-ganger nu al vastleggen voor volgend seizoen’
Woensdag 04 juli 2018 - 18:40   I  

Het wereldkampioenschap in Rusland nadert zijn ontknoping en ook Frankrijk is nog steeds in de running om, net als op Europees kampioenschap in 2016, de finale te spelen. Didier Deschamps beschikt over een solide ploeg en bovendien wisten er ook enkele nobele onbekenden op te staan.

Eén van de spelers waar het grote publiek in Rusland kennis mee maakte, is Benjamin Pavard. De 22-jarige verdediger was het voorbije anderhalf jaar een vaste waarde bij het Duitse Stuttgart. Daar maakte Pavard, die zowel rechts als centraal in de verdediging kan spelen, indruk.

Op het WK in Rusland maakte de jonge Fransman nog meer indruk en dat levert hem straks mogelijk een heuse toptransfer op. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Bild is Bayern München immers van plan om Pavard binnen te halen. De Duitse recordkampioen is gecharmeerd door de international.

35 miljoen

Opgelet: Pavard zou nog niet deze zomer, maar pas na afloop van het aankomende seizoen de overstap naar de Allianz Arena maken. Dan kan de Fransman immers worden overgenomen voor een gelimiteerd bedrag van 35 miljoen euro. Mocht Bayern München zich nu bij Stuttgart melden, zou Pavard veel duurder uitvallen.

Poll: Is Pavard goed genoeg voor Bayern München?

TAGS  I  Pavard  I  Frankrijk  I  Stuttgart  I  Bayern München

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023