'Coucke en Devroe proberen nóg drie nieuwe spelers naar Anderlecht halen'

'Coucke en Devroe proberen nóg drie nieuwe spelers naar Anderlecht halen'
Woensdag 04 juli 2018 - 17:00   I  

RSC Anderlecht verzekerde zich eerder deze week van de diensten van Ivan Santini en Zakaria Bakkali. De supporters van paars-wit zijn de tel ondertussen kwijtgeraakt wat betreft de inkomende transfers, maar toch weten Marc Coucke en Luc Devroe van geen ophouden.

Zo is het duo van plan om nog twee inkomende transfers af te ronden. De Franstalige krant La Dernière Heure meldt dat Devroe de markt afspeurt op zoek naar twee extra verdedigers.

De sportief manager van paars-wit haalde met Antonio Milic (KV Oostende) en Ognjen Vranjes (AEK) al verdedigers binnen, maar omdat Kara Mbodj én Leander Dendoncker nog andere oorden dreigen op te zoeken, zijn extra verdedigers geen overbodige luxe.

Jonge spits

Ook in het aanvallende compartiment beweegt er mogelijk nog wat. Hein Vanhaezebrouck wil verder met Landry Dimata en Ivan Santini, terwijl Lukasz Teodorczyk, Isaac Kiese Thelin én Silvère Ganvoula bij een goed bod de club mogen verlaten. Pas als die drie spitsen weg zijn, zal paars-wit nog een nieuwe, jonge, aanvaller in huis halen.

Poll: Heeft Anderlecht nog nieuwe spelers nodig?

TAGS  I  Coucke  I  Devroe  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024