Brazilië vermijden? "Martinez bereidt zich al maanden voor op deze partij"

Brazilië vermijden?
Woensdag 04 juli 2018 - 12:55   I  

Nog twee dagen en dan is het zover. De Rode Duivels nemen het dan op tegen Brazilië. Heel België kijkt reikhalzend uit naar deze wedstrijd en een overwinning zou een stunt van formaat zijn. De Brazilianen beschikken namelijk over een elftal om "u" tegen te zeggen.

Voor Roberto Martinez heeft Brazilië wel geen geheimen meer. Dat vertelde Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws nog aan VTM Nieuws. Roberto Martinez wou Brazilië dus helemaal niet vermijden, want hij ging er van uit dat zowel de Belgen als de Brazilianen hun poule zouden winnen. Net daarom is de Spanjaard nu op en top voorbereid.

"We moeten niet denken dat we die ploeg zonder problemen uit verband gaan spelen. Martinez zei: "Van bij de loting had ik het gevoel dat wij de groep gingen winnen en dat Brazilië hun groep ging winnen". Dus hij heeft vanaf december een heel goed beeld van Brazilië. Hij weet nu al welke elf gaan spelen en hoe hij Brazilië wil aanpakken. Ik hoor binnen de bond dat Martinez zich al maandelang heeft voorbereid op deze wedstrijd. Dus we gaan het vrijdag wel zien", aldus Keygnaert.

Poll: Zal het tactisch plan van Martinez kloppen vrijdag?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Brazilië

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023