Transfermarkt LIVE: Vanhaezebrouck stuurt RSCA-speler weg, 22 miljoen voor Mitrovic

Transfermarkt LIVE: Vanhaezebrouck stuurt RSCA-speler weg, 22 miljoen voor Mitrovic
Dinsdag 03 juli 2018 - 23:42   I   door Redactie

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

 

*Hein Vanhaezebrouck heeft beslist dat Isaac Kiese Thelin weg mag bij Anderlecht. De trainer van paars-wit gelooft niet in de Zweed en heeft met Landry Dimata en Ivan Santini al twee nieuwe spitsen.

*Barcelona is bereid om erg ver te gaan voor Sergej Milinkovic-Savic. Het zou Lazio proberen te overtuigen met veel miljoenen en Rafinha Alcantara in de deal willen betrekken. Lazio wil minstens 120 miljoen euro.

* Fulham wil Aleksandar Mitrovic kopen, maar Newcastle niet van plan om hem voor een appel en een ei te laten vertrekken. Zo zou Mitrovic maar liefst 22 miljoen moeten kosten. Een bedrag dat Fulham ook bereid is te betalen. Dat zou van de Serviër wel de duurste transfer maken in de geschiedenis van de club.

* Paars-wit kondigde vandaag de transfer aan van Zakaria Bakkali. Anderlecht kaapt de talentvolle speler zo weg voor de neus van Standard

* Chancel Mbemba zou momenteel in Portugal zijn om zijn handtekening onder een contract te zetten bij Porto. Hij zou er tot 2022 tekenen.

Stéphane Badji heeft naar verluidt een contract van drie seizoenen getekend bij het Turkse Bursaspor. In Anderlecht heeft de Senegalese middenvelder al een tijdje geen toekomst meer en door de transfer kan Anderlecht nog wat centen opstrijken.

KV Mechelen zou op het punt staan om Milan Savic binnen te halen. Savic geldt als een toptalent en komt momenteel nog uit voor Rode Ster Belgrado. De Bosniër speelt op de linkerflank.

*Anderlecht maakte de komst van Ivan Santini officieel bekend. Ook Zakaria Bakkali, eerder al genoemd bij Standard, is op weg naar paars-wit.

*Juventus zou een akkoord hebben met Cristiano Ronaldo over een contract van drie seizoenen. De Italianen moeten er wel nog uitgeraken met Real Madrid.

*De Tunesische WK-ganger Wahbi Khazri leek even op weg naar België, maar blijft wellicht bij Stade Rennes. De Franse subtopper wil zijn aanvallende middenvelder niet laten gaan.

*Manchester City staat op het punt om Riyad Mahrez weg te halen bij Leicester City. Met de transfer zou een bedrag van 65 miljoen euro gemoeid zijn.

*Real Madrid zou een officieel bod van 35 miljoen euro op Thibaut Courtois hebben uitgebracht. Chelsea weigerde dat en nu zou Real een nieuw bod van 38 miljoen, plus 9 miljoen aan bonussen, voorbereiden.

* Niels Verburgh verlaat Club Brugge. De 20-jarige speler gaat aan de slag bij Roda JC in Nederland.

* Alexandru Chipciu verlaat Anderlecht. Hij gaat aan de slag bij Sparta Praag. RSCA bevestigde de overgang.

* Taiwo Awoniyi wordt opnieuw aan Anderlecht gelinkt. Ook Ivan Santini is op komst, Landry Dimata tekende gisteren. RSCA maakt dus werk van aanvallende versterking.

* Marten Wilmots verlaat Standard. Hij trekt naar het Italiaanse Avellino.

* De zaakwaarnemer van Lukasz Teodorczyk heeft aangegeven dat de Poolse aanvaller nu toch zou willen blijven. Vraag is of hij niet overbodig is geworden na de komst van Dimata en straks ook Santini.

* Clément Lenglet verlaat Sevilla voor FC Barcelona. Er wordt wel nog gesproken over de transfersom.

* Real Madrid zou een bod van 310 miljoen euro op Neymar hebben uitgebracht. De Koninklijke ontkent dat.

Poll: Is RSCA goed bezig op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024