Vandenbempt: "Afwachten om hem in één adem te noemen met Messi en Ronaldo"

Vandenbempt:
Zondag 01 juli 2018 - 21:02   I  

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zullen ook dit jaar het wereldkampioenschap niet winnen. De achtste finale bleek zaterdag het eindstation voor de twee beste spelers ter wereld, en dat opent deuren voor andere spelers.

Bij Frankrijk speelde de nog steeds maar 19-jarige Kylian Mbappé zich in de kijker, en dat zag ook Peter Vandenbempt. "Kylian Mbappé was outstanding tegen Argentinië. Zijn versnelling was ongelooflijk. Ik denk dat ik zelden een snellere speler gezien heb, ook nog in balbezit", klinkt het bij Sporza.

Hier en daar wordt Mbappé al vooruitgeschoven als de man die in de voetsporen van Ronaldo en Messi kan treden. Vandenbempt spreekt echter met twee woorden. "Het was op deze Wereldbeker een klein beetje wachten op Mbappé, maar misschien is hij nu helemaal gelanceerd. Toch is het nog even afwachten om hem in één adem te noemen met Messi en Ronaldo."

"De Wereldbeker is groter dan de sterren"

"Het is zonde dat we de beste 2 spelers van de voorbije 10 jaar hand in hand het toernooi hebben zien verlaten. Maar dat opent wel de boulevard voor anderen om te schitteren. De Wereldbeker is groter dan de sterren. Wat dat betreft zal de Wereldbeker er niet onder lijden", besluit Vandenbempt.

Poll: Gaat Mbappé de beste ter wereld worden?

TAGS  I  Vandenbempt  I  Messi  I  Ronaldo  I  Mbappé  I  Frankrijk

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022