Ronaldo eist verrassende transfer bij Real Madrid: ‘We moéten hem hebben’

Ronaldo eist verrassende transfer bij Real Madrid: ‘We moéten hem hebben’
Zaterdag 30 juni 2018 - 09:53   I  

Er vloeide de voorbije weken en maanden al heel wat inkt over toekomst van Cristiano Ronaldo. Als het van de Portugees zelf afhangt, speelt hij ook volgend seizoen gewoon nog bij Real Madrid. Al moet de Madrileense topclub dan wel aan enkele specifieke voorwaarden van CR7 voldoen.

Volgens Don Balon stelt Ronaldo twee belangrijke voorwaarden voor een verlengd verblijf bij Real Madrid. Eerst en vooral wil de 33-jarige aanvaller een nieuw contract dat hem opnieuw op dezelfde hoogte als andere grootverdieners zoals Neymar (PSG) en Lionel Messi (FC Barcelona) plaatst.

En daarnaast wil Ronaldo dat voorzitter Florentino Perez een andere Portugese international naar Santiago Bernabéu haalt: Raphael Guerreiro. De 24-jarige linksachter is een vaste waarde bij Borussia Dortmund en Portugal. Ronaldo is onder de indruk van zijn landgenoot en is van mening dat die alles in huis heeft om het ook bij Real Madrid te maken.

Marcelo

Dat CR7 het bestuur van Real Madrid heeft verzocht om Guerreiro naar de club te halen, is verrassend. Met Marcelo beschikt Real immers al over één van de beste linksbacks ter wereld en bovendien is de Braziliaan ook een boezemvriend van Ronaldo.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Guerreiro  I  Dortmund  I  Real Madrid  I  Marcelo  I  Portugal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024