Martinez met de handen in het haar: opnieuw twijfels over Kompany

Martinez met de handen in het haar: opnieuw twijfels over Kompany
Zaterdag 30 juni 2018 - 07:37   I  

Vincent Kompany viel in het slot van de wedstrijd tegen Engeland in, maar het is niet duidelijk of de ervaren verdediger nu ook echt weer klaar is voor de dienst. Zo zijn er voor de zoveelste keer twijfels over Kompany.

Het Nieuwsblad weet dat er een vraagteken achter de naam van Kompany staat. Roberto Martinez liet zich vrijdag het volgende ontvallen: “Medisch gezien kan hij negentig minuten aan. Maar op het vlak van wedstrijdfitheid moet ik beslissen of het kan.”

Zelf besefte Kompany vlak na de match tegen Engeland dat hij niet zeker is van zijn plaats: “Terugkrabbelen is jammer genoeg de rode draad doorheen mijn carrière. Het positieve is dat ik weet hoe het werkt. Ik kan nu naar de volgende wedstrijd gaan.”

Boyata & Vermaelen

Volgens Het Nieuwsblad wil dat evenwel niet zeggen dat Kompany ook effectief zal spelen tegen Japan. Er zijn twijfels over de paraatheid van Vince the Prince en bovendien deed Dedryck Boyata het ook gewoon prima in de groepswedstrijden. En als Martinez niet voor Boyata kiest, is er nog altijd Thomas Vermaelen.

 

Poll: Hoop jij dat Kompany speelt tegen Japan?

TAGS  I  Boyata  I  Vermaelen  I  Kompany  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Engeland  I  Japan

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023