DONE DEAL: AA Gent stelt plots twee nieuwe spelers voor

DONE DEAL: AA Gent stelt plots twee nieuwe spelers voor
Vrijdag 22 juni 2018 - 17:23   I  

AA Gent heeft op de valreep Europees voetbal afgedwongen afgelopen seizoen. De Buffalo’s willen hun selectie dan ook versterken komend seizoen en hebben plots twee nieuwe spelers voorgesteld. De 18-jarige Jari De Busser komt over van het failliete Lierse SK. Ook de Egyptenaar Ahmed Mostafa komt de rangen versterken en tekent een contract tot 2020.

KAA Gent meldt op de officiële website dat De Busser meer een versterking is voor de toekomst. KAA Gent blijft zich ook versterken met het oog op de toekomst. In het kader daarvan werd Jari De Busser weggehaald bij Lierse SK”, zo valt te lezen bij Gent.

“De 18-jarige doelman, geboren op 21 oktober 1999, mocht ondanks zijn jonge leeftijd toch al twee keer tussen de palen staan bij de Lierse hoofdmacht. Nu kiest hij ervoor om verder door te groeien onder de vleugels van Francky Vandendriessche.”

Ahmed Mostafa

De Egyptenaar komt over van Petrojet, zo meldt AA Gent op de officiële webiste. "Eén van de nieuwe gezichten op de eerste training was dat van Ahmed Mostafa. De Egyptische linkerflankspeler, geboren op 21 oktober 1997, komt over van Petrojet, dat actief is in de Egyptische eerste klasse. Hij tekende een contract tot 2021."

Poll: Zijn dit goede aankopen van AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Lierse  I  De Busser  I  Mostafa

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024