Martinez doet boekje open over kritiek Hazard op Lukaku

Martinez doet boekje open over kritiek Hazard op Lukaku
Dinsdag 19 juni 2018 - 20:45   I  

3-0 werd het tegen Panama. Twee doelpunten van Romelu Lukaku en een wonderschone treffer van Dries Mertens. Ook gaf Hazard de assist op de tweede goal van Lukaku. Toch was niet alles koek en ei tussen de twee.

Na afloop gaf Hazard aan dat hij Lukaku op het matje had geroepen omdat de aanvaller te weinig ballen kwam vragen. Roberto Martinez deed op de persconferentie in Rusland zijn boekje open over het voorval. “Mijn ploeg kan dingen zeggen tegen elkaar. Dat levert geen problemen op. We zoeken samen naar oplossingen. En dit hoort erbij. Alle relaties tussen de spelers zijn zeer gezond”, is de Spaanse keuzeheer duidelijk.

"Als we tegen zo'n blok als Panama spelen, dan moeten wij elders de ruimte vinden, want Lukaku zat in de tang. Hij is een belangrijke speler. We moeten beter worden als ploeg. Gisteren konden we hem niet zo snel vinden, maar dat hangt af van het soort wedstrijd”, vervolgt Martinez. "Romelu Lukaku is een echte doelpuntenmaker. Hij vormt altijd een dreiging. Hij heeft veel vertrouwen als hij voor doel komt en weet perfect wat zijn ploegmaats gaan doen."

Drive is groot

Ook ziet Martinez dat Lukaku nog steeds blijft groeien. "Romelu is nog steeds een vrij jonge speler. Maar hij speelde al twee wereldbekers en blijft groeien. Zijn drive is heel groot. Hij speelt voetbal om de beste te worden op zijn positie. Maar hij komt niet naar het WK om de beste te zijn, wel om de ploeg te helpen. Maar met zijn evolutie heeft hij de toekomst in zijn eigen handen”, besluit Martinez.

Poll: Gaf Hazard terecht kritiek op Lukaku?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Hazard  I  Lukaku

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024