Preud’homme geeft definitief uitsluitsel over zijn droom als bondscoach

Preud’homme geeft definitief uitsluitsel over zijn droom als bondscoach
Dinsdag 19 juni 2018 - 19:50   I  

Michel Preud’homme is na een sabatjaar weer terug bij oude liefde Standard. De coach is ambitieus bij de Rouches en heeft een grote rol binnen de club. Ook heeft Mr. Standard zijn staf volledig mogen uitkiezen. Over zijn droom om ooit bondscoach te worden spreekt Preud’homme ook duidelijke taal.

Dat Preud’homme ambitieus is, is algemeen geweten. “Ik wil met Standard weer iets opbouwen. Ik wil zoveel mogelijk winnen”, vertelt de oefenmeester tijdens Het Journaal op één. Ook heeft Preud’homme verschillende functies binnen de club. “Dat is meer met het oog op de toekomst, pas daarna is het de bedoeling om in het bestuur te zetelen en daar invloed uit te oefenen”, is Preud’homme duidelijk.

Ooit nog bondscoach?

De 59-jarige Michel Preud’homme heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat zijn wens is ooit bondscoach te worden. Nu geeft hij definitief uitsluitsel of dat nog gaat gebeuren. “Het ziet er naar uit dat ik nooit bondscoach van België zal worden. Ik heb altijd gezegd dat dat iets mooi was, maar nu heb ik voor Standard gekozen”, aldus Preud’homme.

Poll: Had jij Preud'homme ooit graag als bondscoach gezien?

TAGS  I  Preud'homme  I  Rode Duivels  I  Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024