Rode Duivels geven Engelsen ferme veeg uit de pan na kritiek

Rode Duivels geven Engelsen ferme veeg uit de pan na kritiek
Dinsdag 19 juni 2018 - 19:30   I  

De Engelse pers had ontzettend veel kritiek op de prestatie van de Rode Duivels tegen Panama. Op de persconferentie hebben Dedryck Boyata en Roberto Martinez daar korte metten mee gemaakt.

De Engelsen hadden kritiek op het spel van de Rode Duivels. Vooral de eerste helft was niet goed. "De kritiek vanuit Engeland trek ik me niet aan, dat is iets van buitenaf", vindt Boyata. "We hebben een magnifieke groep en werken aan onze goede en minder goede punten. We willen hier tot het einde blijven, laat ze maar praten in Engeland”, sneert Boyata.

Over zijn eigen prestatie was Boyata ook duidelijk. "Dit is een unieke ervaring", begint de verdediger zijn verhaal. "Dit is een echte droom. Het is belangrijk dat we de eerste match hebben gewonnen in niet makkelijke omstandigheden. Maar ik heb een goed gevoel bij deze groep”, liet de centrale verdediger weten op de persconferentie in Rusland.

Martinez over Engelse kritiek

Ook Roberto Martinez was duidelijk over de Engelse kritiek en vindt dat ze maar eerst naar de eigen prestatie moeten kijken. "Engeland heeft zelf in de slotfase pas de overwinning kunnen afdwingen?", aldus Martinez. "De kritiek van de Engelse pers? Ik ben meer geïnteresseerd in wat de Belgische pers zegt."

Poll: Vond jij de kritiek van de Engelse pers terecht?

TAGS  I  Boyata  I  Rode Duivels  I  WK  I  Engeland  I  Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024