Deze Rode Duivel liet het afweten tegen Panama: “Echt niets van gezien”

Deze Rode Duivel liet het afweten tegen Panama: “Echt niets van gezien”
Dinsdag 19 juni 2018 - 11:20   I  

De Belgische nationale ploeg is het wereldkampioenschap in Rusland goed begonnen. Dankzij de 3-0 zege staan de Rode Duivels momenteel aan kop in Groep G. Toch haperde de motor wat bij de Belgen en vooral de belangrijkste speler van de afgelopen weken speelde geen al te beste partij.

In de recensie van Humo wordt de prestatie van Eden Hazard flink onder de loep genomen. De sterspeler van het Engelse Chelsea liet het, op zijn assist na, afweten. “Goed, in beide doelpunten had Hazard ook een voet. Maar na zijn assist voor de 3-0 liep hij zich binnen de vijf minuten drie keer vast op een fortuinlijke Panamees”, klinkt het streng.

“Van de brille waarmee hij naar het WK leek te zijn afgereisd, was gisteren weinig te zien. En dat gold bij uitbreiding voor het hele team.” Het is dus duidelijk dat Eden Hazard nog naar zijn goede vorm van voor het WK zoekt. Wat wel positief is, is dat Hazard betrokken was bij de doelpunten. Er is uiteraard nog genoeg tijd voor het dribbelwonder om te groeien in het tornooi.

Poll: Vond jij ook dat Hazard geen goede wedstrijd speelde?

TAGS  I  Hazard  I  Humo  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024