Situatie van Boyata op het WK zorgt voor onrust

Situatie van Boyata op het WK zorgt voor onrust
Maandag 18 juni 2018 - 13:30   I  

Dedryck Boyata zal waarschijnlijk in de basis starten bij de Rode Duivels tegen Panama. De centrale verdediger moet de afwezigheid van Vincent Kompany én Thomas Vermaelen opvangen. Voor Celtic betekent dit echter minder goed nieuws.

Boyata zit namelijk in zijn laatste contractjaar en dat betekent dus dat de Rode Duivel snel moet verlengen of gratis de deur uit kan wandelen. Momenteel houdt Boyata nog even de boot af. Ook bij Celtic weten ze dat dit voor problemen kan zorgen.

“Enerzijds is er trots”, omschrijft clublegende van Celtic John Hartson. “Maar anderzijds kan het de directie ook veel kosten. Misschien eist hij plots het dubbele. Of wil hij een stap hogerop”, wordt Hartson geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Zwakke punt Boyata: onrust

Boyata’s zwakke punt is zijn gebrek aan coaching - het is een stille jongen, ook op het veld - en zijn onrust. Als er een bal in de zestien komt, flipt hij. ’t Is dat Panama en Perez gelukkig niet veel in ons strafschopgebied zullen zijn... De penningmeester van Celtic wil het anders zien, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Poll: Moet Boyata bij Celtic blijven?

TAGS  I  Boyata  I  Rode Duivel  I  Celtic

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024