'Anderlecht ziet met lede ogen aan hoe Lazar Markovic nieuw avontuur kiest'

'Anderlecht ziet met lede ogen aan hoe Lazar Markovic nieuw avontuur kiest'
Donderdag 14 juni 2018 - 13:35   I  

RSC Anderlecht is dezer dagen volop bezig met versterking binnen te halen. Sportief manager Luc Devroe zit niet stil en rondde al de nodige transfers af. Het was ook de bedoeling om met Liverpool over Lazar Markovic te gaan praten, maar dat de speler zelf wilde eerst enkele andere aanbiedingen afwachten.

Momenteel bleef het erg rustig omtrent de Serviër, maar nu zouden enkele ploegen zich toch aanmelden bij Liverpool om Markovic over te nemen. Volgens Griekse media zou Olympiakos interesse tonen in de speler van Liverpool

De Grieken willen voorlopig wel nog niet diep in de geldbuidel tasten en dat kan wel eens een probleem worden. Liverpool betaalde destijds een flinke som geld voor het toptalent en zou een groot deel van dat bedrag willen recupereren. Eerder vond ook Anderlecht de prijs te hoog, waardoor het niet ging doordrukken om de Serviër naar het Astridpark te halen. Nochtans zou hij een aanwinst zijn voor de Belgische competitie. Nu moet Anderlecht dus aanzien hoe Markovic wellicht voor een ander avontuur kiest.

Poll: Moet Anderlecht alles op alles zetten om Markovic binnen te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Markovic  I  Liverpool

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024