‘Topclub komt met ruildeal op de proppen voor Dembélé’

‘Topclub komt met ruildeal op de proppen voor Dembélé’
Donderdag 07 juni 2018 - 23:00   I  

Niet alleen Toby Alderweireld maar ook Mousa Dembélé lijkt op weg naar een nieuwe club. De 30-jarige middenvelder heeft nog één jaar op zijn contract staan en Tottenham wil nog geld vangen voor de Rode Duivel. Inter Milan is de belangrijkste kandidaat voor Dembélé maar die kan/wil niet zoveel geld op tafel leggen.

Nu komt de Italiaanse topclub echter met een andere optie op de proppen. Omdat Tottenham niet wil afwijken van de transferprijs van dertig miljoen euro wil Internazionale de Portugese middenvelder Joao Mario mee in de deal betrekken, zo meldt Corriere Dello Sport.

In 2016 kwam Joao Mario nog voor en bedrag van veertig miljoen euro over maar afgelopen zes maanden speelde de Portugese international op huurbasis bij het Engelse West Ham United. In 14 wedstrijden maakte hij daar twee goals en gaf Joao Mario één assist.

China?

Ook meldt The Evening Standard dat twee Chinese clubs nog steeds de situatie van Mousa Dembélé naarstig in de gaten houdt. Zelf wil de beresterke middenvelder naar Italië maar zowel Napoli als Inter Milan hebben de financiële middelen niet om Dembélé over te nemen.

Poll: Naar welke club moet Dembélé trekken?

TAGS  I  Dembele  I  Tottenham  I  Inter  I  Napoli  I  China  I  Rode Duivel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024