'Odjidja neemt beslissing over transfer naar Club Brugge, RSCA of Gent'

'Odjidja neemt beslissing over transfer naar Club Brugge, RSCA of Gent'
Donderdag 07 juni 2018 - 17:19   I  

Vadis Odjidja staat tot nader order nog steeds onder contract bij Olympiakos, maar de kans is ontzettend groot dat daar deze zomer verandering in komt. Onze landgenoot heeft geen toekomst meer bij de Griekse topclub en mag van het bestuur ook andere oorden opzoeken.

Tijdens de voorbije weken en maanden werd Odjidja gretig in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge, Anderlecht en AA Gent. Toch is het nog maar de vraag of het ook effectief zover zal komen.

Langer in het buitenland?

Verschillende bronnen weten dat Odjidja niet staat te springen voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. De middenvelder was in ons land een vaste waarde bij Club Brugge, maar slaagde er nooit in om iedereen te overtuigen. Bovendien voelt de speler zich goed in het buitenland.

En daar zou Odjidja dus nog even kunnen blijven... Nu melden diverse Griekse media immers dat de 29-jarige Belg ook op interesse van de Turkse klepper Besiktas kan rekenen. Voor de Turken zou de gevraagde transfersom van 3 miljoen euro alleszins geen obstakel vormen.

 

Poll: Zou jij Odjidja graag terug in de Jupiler Pro League zien?

TAGS  I  Odjidja  I  Olympiakos  I  AA Gent  I  Besiktas  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024