‘Napoli schuift Mertens aan de kant, topclubs Premier League lonken’

‘Napoli schuift Mertens aan de kant, topclubs Premier League lonken’
Donderdag 07 juni 2018 - 13:30   I  

Dries Mertens speelde afgelopen seizoen weer op een constant hoog niveau bij het Italiaanse Napoli. De kleine aanvaller heeft echter een zeer aantrekkelijke afkoopsom in zijn contract staan dat de aandacht trekt van verschillende Europese topclubs. Nu zou ook Napoli en nieuwbakken coach Carlo Ancelotti de Rode Duivel aan de kant schuiven.

Volgens La Gazzetta wil Napoli aanvaller Santi Mina van Valencia aantrekken. Maar om dat te verwezenlijken moet de club uit Napels enkele spelers verkopen. Één van die mogelijke vertrekkers is Dries Mertens. Door de afkoopclausule van slechts 28 miljoen euro zou de Rode Duivel grof wild zijn op de transfermarkt.

De afkoopsom is voor buitenlandse clubs echter maar een bepaalde periode geldig dus zullen clubs snel moeten toehappen. Manchester United en Tottenham worden genoemd als mogelijke clubs voor Mertens maar geen van beiden hebben vooralsnog een bod uitgebracht. Er zou ook interesse zijn vanuit Arsenal en Schalke 04. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Poll: Naar welke club moet Mertens trekken?

TAGS  I  Mertens  I  Napoli  I  Ancelotti  I  Rode Duivel  I  Arsenal  I  Manchester United  I  Tottenham  I  Schalke 04

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024