Op deze manier reageerde Christian Benteke op niet-selectie WK

Op deze manier reageerde Christian Benteke op niet-selectie WK
Dinsdag 05 juni 2018 - 08:00   I  

Christian Benteke is er binnen enkele weken niet bij op het WK. De spits van Crystal Palace viel in extremis af en ziet zo voor de tweede keer een WK aan zijn neus voorbijgaan. Vorige keer was hij er niet bij door een blessure.

Benteke was dan ook erg teleurgesteld door de boodschap die Roberto Martinez hem bracht. Maar de spits was ook wat gefrustreerd. Hij had dit echt niet verwacht en daarbij heeft Martinez toch wat boter op zijn hoofd. Hij liet namelijk verstaan dat Benteke niet echt moest vrezen voor zijn plek bij de laatste 23.

'Hoe logisch de verklaring van Martínez ook klonk: Benteke kon er weinig begrip voor opbrengen. De aanvaller van Crystal Palace snapt niet dat hij tegen Portugal nog een helft mocht meespelen in de wetenschap dat de beslissing toen toch al gevallen was.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Gebrek aan empathie

'Daarnaast een bron van irritatie: de lof van Martínez de voorbije dagen aan Benteke's adres. Zo zei hij zaterdagavond nog: "Christian was vanaf minuut één scherp." Dat hij desondanks afviel, vindt men in de brede omgeving van Benteke een gebrek aan empathie.'

Poll: Snap jij de frustratie bij Benteke?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Benteke  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024