Degryse kan ogen niet geloven: "Had hem bij de selectie verwacht"

Degryse kan ogen niet geloven:
Vrijdag 01 juni 2018 - 14:40   I  

Normaal gezien zou Roberto Martinez zijn WK-selectie pas volgende week bekendmaken, maar door 'matrasgate' lijkt het erop dat we niet zo lang hoeven te wachten. De vijf afvallers zijn namelijk nu al gekend en daar zit volgens Marc Degryse één grote verrassing bij.

Degryse had namelijk verwacht dat Leander Dendoncker de selectie voor het WK zou halen. Dat vertelt hij aan HLN. Dat hij er nu niet bij is, is dan ook een grote verrassing voor Degryse. Al stelde hij zich eerder al vragen bij zijn selectie na zijn zwak seizoen.

“Ik ben enkel verrast door de afwezigheid van Dendoncker. Ook al had ik initieel het gevoel dat hij blij mocht zijn om de selectie te halen. Tielemans komt goed weg, hij heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Januzaj, Sels en Kabasele was te verwachten. Eigenlijk had ik enkel Dendoncker er bijgerekend in plaats van Boyata. Langs de andere kant: op basis van dit seizoen verdient hij het eigenlijk niet, dus ik kan Martínez daarin wel volgen. Mocht er centraal achterin een probleem zijn, heeft hij met Boyata iemand die een heel seizoen op die positie gespeeld heeft bij Celtic.”

Poll: Had jij Dendoncker bij de definitieve selectie verwacht?

TAGS  I  Dendoncker  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK  I  Degryse

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024