Erg slecht nieuws voor Vormer: "Hij wint de Gouden Schoen"

Erg slecht nieuws voor Vormer:
Vrijdag 23 december 2016 - 07:00   I   door Redactie

Op 8 februari wordt de Gouden Schoen uitgereikt. De kans dat iemand van Club Brugge zal winnen, is levensgroot. De laatste dagen wordt Ruud Vormer naar voren geschoven.

"Over het hele jaar is hij zeker de meest regelmatige geweest, maar toch zal dat wellicht onvoldoende zijn", stelt Franky Van der Elst (ex-Club en ex-Gouden Schoen). "In de eerste stemronde zal hij veel punten laten aan Izquierdo, Refaelov en Vanaken. De mannen die toch het échte verschil gemaakt hebben - weliswaar met zijn steun. Dit seizoen is hij wél de meest constante."

"Izquierdo en Rafa waren lang out, terwijl Hanske het wat moeilijk had. Dat pleit enorm voor Vormer, maar zelf zou ik ook kiezen voor het spectaculaire van Izquierdo. Vormer is geen dribbelaar of kunstenaar, Joske wel. Ik had ook de indruk dat hij in de Champions League als enige op dat niveau het verschil kon maken. Dat zag je in Leicester. Jovanovic en Mbokani waren bijvoorbeeld ook spelers die én in de competitie én Europees het verschil maakten, terwijl Vormer alleen zijn rendement haalt wanneer de ploeg goed draait. Izquierdo is bovendien iemand die nog een stap hoger kan zetten en dat vind ik ook belangrijk."

TAGS  I  Ruud Vormer  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024