Koeman legt uit wat hij van plan is met Vormer

Koeman legt uit wat hij van plan is met Vormer
Woensdag 30 mei 2018 - 19:30   I  

Ronald Koeman haalde Ruud Vormer bij de selectie van de Nederlandse nationale ploeg, en daar zal het niet bij blijven. De bondscoach is van plan om Vormer ook effectief minuten te geven tijdens deze interlandbreak. Een mooie bekroning voor de kapitein van Club Brugge, dat zeker.

"Ik werk wedstrijd voor wedstrijd', tekent Voetbal International op uit de mond van Koeman. "Na donderdagavond zie ik hoe we Italië bestrijden en met wie. Duidelijk is wel dat nieuwe jongens die je erbij roept, gaan spelen. Een van beide wedstrijden, of misschien wel allebei", aldus Koeman over Vormer.

Naast Vormer behoren ook Terence Kongolo en Eljero Elia tot de selectie van Oranje. "Ik ken ze natuurlijk vrij goed", zei Koeman. "Ik heb ze allemaal onder mijn hoede gehad. Kongolo heeft zich goed ontwikkeld. Het is heel goed dat hij in de Premier League is gaan spelen. Ruud heeft zich ook ontwikkeld. Ook in een stukje persoonlijkheid. Hij is aanvoerder bij Club Brugge en speelt anders dan in zijn periode onder mij (bij Feyenoord, nvdr.)."

Poll: Kan Vormer een vaste waarde worden bij Oranje?

TAGS  I  Koeman  I  Vormer  I  Club Brugge  I  Nederland

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024