Anderlecht maakt plots hele goede kans om Dimata te strikken, dit is waarom

Anderlecht maakt plots hele goede kans om Dimata te strikken, dit is waarom
Woensdag 30 mei 2018 - 06:23   I  

RSC Anderlecht denkt opnieuw aan Landry Dimata. Ook in januari was de beloftevolle spits al in beeld, maar toen wilde VfL Wolfsburg niet meewerken aan een deal. Maar er is hoop voor paars-wit. Ondertussen heeft de directie van de Duitse club beslist dat Dimata uitgeleend mag worden. Of hoe Anderlecht plots een hele goede kans maakt om de spits in te lijven.

Wolfsburger Nachrichten meldde dinsdag al dat de kans dat Dimata straks andere oorden opzoekt reëel is. Het Duitse medium voegde daar onmiddellijk aan toe dat Anderlecht nog steeds nadrukkelijk aan de mouw van Dimata trekt en van plan is om vol voor de spits te gaan.

Iets wat Het Nieuwsblad nu bevestigt. Wolfsburg gaat nieuwe aanvallers zoeken en dat betekent dat Dimata mag worden uitgeleend. Dat Anderlecht opnieuw informeerde is dan ook een logisch gevolg. Het was in januari al tuk op een samenwerking met Dimata en is dat nu nog steeds.

Devroe sprak met Dimata

"Op 26 maart sprak Devroe ook even met Dimata na de belofteninterland België-Hongarije. De Congolese Belg kan de alternatieve targetspits worden waar Hein Vanhaezebrouck om vraagt", klinkt het verder nog in de krant.

Marc Coucke liet zich eerder al ontvallen dat hij Dimata maar wat graag naar het Constant Vanden Stockstadion zou halen. Het is een publiek geheim dat Coucke en Devroe een boontje hebben voor Dimata, met wie ze bij KVO nog samenwerkten.

Poll: Hoop jij dat Dimata de nieuwe spits van Anderlecht wordt?

TAGS  I  Dimata  I  Anderlecht  I  Wolfsburg  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024