'Dit is Club Brugge van plan met Jordy Clasie'

'Dit is Club Brugge van plan met Jordy Clasie'
Maandag 28 mei 2018 - 17:30   I  

Club Brugge verraste vorige zomer vriend en vijand door niemand minder dan Jordy Clasie naar België te halen. Blauw-zwart huurde de Nederlandse middenvelder een seizoen van de Engelse middenmoter Southampton, maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe de toekomst van Clasie er straks uitziet.

Club Brugge bemachtigde geen aankoopoptie in het huurcontract en kan Clasie dus niet voor een vastgelegde som overnemen. Bovendien is het ook nog maar zeer de vraag of blauw-zwart wel van plan is om de speler langer te houden. De 26-jarige Clasie kon zich niet doorzetten in de ploeg van Ivan Leko en verscheen in de Jupiler Pro League amper tien keer aan de aftrap.

In de wandelgangen van het Jan Breydelstadion klinkt het ondertussen dan ook dat Club Brugge niet van plan is om rond de tafel te gaan zitten met Southampton om het over een definitieve transfer te hebben. Aangezien de Engelsen niet happig zijn om Clasie nog een seizoen te verhuren, is de kans groot dat de speler straks aan een andere ploeg verkocht wordt.

Southampton legde in de zomer van 2015 nog 12 miljoen euro op tafel om Clasie weg te halen bij Feyenoord. Nu zal het ongetwijfeld met veel minder geld vrede moeten nemen.

Poll: Hoop jij dat Clasie volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Clasie  I  Club Brugge  I  Southampton

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024