Drama voor Salah: “Onze ster is twee maanden uitgeschakeld en mist WK”

Drama voor Salah: “Onze ster is twee maanden uitgeschakeld en mist WK”
Zondag 27 mei 2018 - 14:37   I  

Het was een drama voor de Egyptenaar gisteren in de finale van de Champions League. Na een duel met Sergio Ramos kwam Salah verkeerd neer en moest al snel het veld verlaten. Een ontroostbare Salah wist ook dat het WK in gevaar was. Turki Al-Sheikh, de voorzitter van de sportautoriteit van Saudi-Arabië, president van de Sportfederatie van Islamitische Solidariteit en tot voor kort erevoorzitter van de Egyptische club Al-Ahly komt met het nieuws dat Salah twee maanden is uitgeschakeld.

"Met groot verdriet melden wij dat onze grote Arabische ster twee maanden is uitgeschakeld. Dit betekent dat hij het WK gaat missen. We wensen hem een spoedig herstel. Ik denk niet dat Liverpool het Salah toestaat om cortisonen te nemen, want het is gevaarlijk voor de speler op de lange termijn. De club ziet graag dat Salah op een normale manier herstelt", aldus Al-Sheikh.

Gazeta Express meldt dat Al-Sheikh nauwe banden heeft met de Egyptische voetbalband en het valt nu nog af te wachten of de voetbalbond ook met dit nieuws naar buiten zal komen. Zelf reageerde Egpypte zaterdagavond nog optimistisch na contact te hebben gehad met de medische staf van Liverpool. Dr. Mohammed Abu Ola liet via twitter weten dat Salah aanwezig zal zijn in Rusland.

Poll: Mét Salah had de Champions League-finale er helemaal anders uitgezien?

TAGS  I  Salah  I  Liverpool  I  Egypte

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024