Daarom dromen Club-fans dus van Bojan Krkic (Video)

Daarom dromen Club-fans dus van Bojan Krkic (Video)
Vrijdag 25 mei 2018 - 23:15   I  

Club Brugge kroonde zich dit seizoen tot kampioen van België, maar nu staat het wel voor enkele belangrijke weken. Verschillende dragende spelers dreigen het Jan Breydelstadion te verlaten en die moeten vervolgens állemaal vervangen worden. Geen eenvoudige opdracht voor voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert.

De geruchtenmolen draait ondertussen op volle toeren en de voorbije dagen werd Club Brugge al aan de weldra transfervrije Bojan Krkic gelinkt. Het gewezen jeugdproduct van FC Barcelona heeft een belabberd seizoen bij Deportivo Alaves achter de rug en is op zoek naar een ploeg waar hij zijn carrière nieuw leven kan inblazen.

De supporters zouden de komst van Bojan alvast toejuichen, zo blijkt uit een poll op onze website. Maar liefst 81% van de mensen die hun stem uitbrachten vindt dat Club Brugge Bojan in huis moet halen. 19% ziet de Spaanse pocketspits liever niet komen.

Heerlijke voetballer

Dat Bojan een heerlijke voetballer is kon hij niet echt bewijzen bij Alaves. Bij Stoke liet hij dat wel regelmatig zien en dat bewijzen deze beelden ook. Als Bojan zijn niveau weet te halen in het Jan Breydelstadion, dan heeft Club Brugge er een geweldige aanwinst bij.

 

Poll: Denk jij dat Club Brugge kans maakt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bojan Krkic

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024