Preud'homme doet zijn uiterste best om ook deze speler te overtuigen

Preud'homme doet zijn uiterste best om ook deze speler te overtuigen
Vrijdag 25 mei 2018 - 19:29   I  

Michel Preud'homme wordt binnenkort voorgesteld als nieuwe trainer van Standard. De Luikenaar volgt de vertrokken Ricardo Sa Pinto op en moet vanaf volgend seizoen voor rust - en als het even kan prijzen - zorgen op Sclessin. Achter de schermen is Preud'homme trouwens al druk bezig met het samenstellen van zijn kern voor volgend seizoen.

Eerder deze week raakte al bekend dat Preud'homme graag zou samenwerken met Mehdi Carcela, die de voorbije maanden op uitleenbasis bij Standard aan de slag was. De Rouches beschikken over een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro en Preud'homme zou graag willen dat die gelicht wordt. De ervaren oefenmeester wil niet het risico lopen om de Belgische Marokkaan kwijt te spelen.

Verder zou Preud'homme ook zijn uiterste best doen om Junior Edmilson bij Standard te houden. De Braziliaanse Belg flitste in play-off 1 en geniet belangstelling van RSC Anderlecht. Zelf droomt Edmilson van een avontuur in Spanje, maar Preud'homme zou de speler nu willen overtuigen om nog minstens één jaar op Sclessin te blijven. Benieuwd of dat zal lukken...

Poll: Zal Edmilson bij Standard blijven?

TAGS  I  Edmilson  I  Preud'homme  I  Standard

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024