Club Brugge-target Bojan Krkic geeft update over zijn toekomst

Club Brugge-target Bojan Krkic geeft update over zijn toekomst
Woensdag 23 mei 2018 - 09:17   I  

Club Brugge zou zijn oog laten vallen hebben op niemand minder dan Bojan Krkic. De inmiddels 27-jarige aanvaller stond bij FC Barcelona ooit te boek als een groot talent, maar kon de hoge verwachtingen nooit inlossen. Krkic heeft een dramatisch seizoen bij de Spaanse middenmoter Deportivo Alaves achter de rug, maar hoopt op eerherstel.

"Het voorbije seizoen was niet makkelijk voor mij, maar toch kijk ik met de nodige trots terug op mijn passage bij Alaves", laat Krkic optekenen. "Ondanks het feit dat de club me beloofd had dat ik aan spelen zou toekomen, was dat niet het geval. Maar toch ben ik altijd mijn best blijven doen en hard blijven werken."

Krkic verscheen over het hele seizoen bekeken amper drie keer aan de aftrap in La Liga. Iets waar hij het moeilijk mee heeft, want de pocketspits wil gewoon voetballen. "Op het veld staan is wat van mij nog steeds de gelukkigste man ter wereld kan maken", dropte Krkic een hint over zijn toekomst.

Het is duidelijk dat Krkic, straks einde contract bij het Engelse Stoke City, niet terugkeert naar Alaves. Als Club Brugge hem wél speelminuten kan garanderen, opteert de Spanjaard met Servische roots mogelijk wel voor een overstap naar de Belgische landskampioen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Club Brugge Bojan Krkic moet binnenhalen?

TAGS  I  Bojan Krkic  I  Club Brugge  I  Deportivo Alaves

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024