‘Misnoegde Courtois dropt bom bij Chelsea na gewonnen FA Cup’

‘Misnoegde Courtois dropt bom bij Chelsea na gewonnen FA Cup’
Zondag 20 mei 2018 - 14:27   I  

Chelsea won gisteren de FA Cup ten koste van Manchester United. Zo werd het rampseizoen van de Londense club toch een beetje goed gemaakt. Chelsea eindigde op een vijfde plek in de Premier League en zal volgend seizoen geen Champions League spelen. Eden Hazard en Thibaut Courtois zouden op het punt staan te vertrekken en de doelman van de Rode Duivels dropt na de gewonnen FA Cup meteen een bom bij Chelsea.

Na de finale wil Courtois zekerheid over de toekomst van de club en diens manager Antonio Conte. “Er moet dringend duidelijkheid zijn van de club! Het is geen vraag voor de spelers, het is een vraag voor het bestuur. Ofwel stoppen ze, ofwel gaan ze met Conte door.”

“Je kan hem niet nog een jaar bij de club houden met de gedachte dat hij het jaar daarop toch zal vertrekken, want je hebt duidelijkheid nodig en iedereen moet weten wat de club van plan is”, vertelt Courtois misnoegd.

“In een seizoen zullen er altijd geruchten zijn over iedereen en het is niet gemakkelijk om dit seizoen goed te praten maar we zijn blij met de trofee. Al die geruchten zorgen voor een negatieve sfeer binnen de groep en daarom is het soms moeilijk voor ons om buiten ons eigen te stijgen.”

Poll: Courtois moet Chelsea verlaten komende zomer?

TAGS  I  Courtois  I  Chelsea  I  Conte

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023