Martinez spreekt zich uit over selectie Radja Nainggolan

Martinez spreekt zich uit over selectie Radja Nainggolan
Zaterdag 19 mei 2018 - 16:15   I  

Radja Nainggolan en zijn aan- of afwezigheid op het WK is al geruime tijd hét gespreksonderwerp als het over de Rode Duivels en het WK gaat. Roberto Martinez lijkt geen fan te zijn van 'Il Ninja', maar het publiek lust hem wel.

Bij Walk Talk Football sprak Martinez uitgebreid over de Rode Duivels, de kansen op het WK en zijn plannen met de nationale ploeg. Uiteraard ging het ook over Radja Nainggolan en zijn kansen op het WK. Of hij hem meeneemt, dat zien we maandag wel. Dat hij twijfelt om hem mee te nemen, daar was Martinez wel eerlijk over.

“Daarom is de zaak Radja Nainggolan ook zo moeilijk. Ook in die kwestie moet ik de ploeg voorop stellen en de balans binnen het team bewaren. Dat is mijn belangrijkste taak en die gaat gepaard met harde beslissingen”, is Martínez via HLN duidelijk. 

Indrukwekkende Lukaku

Wie niet moet vrezen is Romelu Lukaku. De Spanjaard is dol op de spits van de Rode Duivels. "Romelu is sterk, snel, technisch ook. Hij kan fungeren als aanspeelpunt of counterspits. Dat maakt hem uniek. Hij is ook nog maar 25 en heeft de mentaliteit om steeds beter te willen zijn. Dat is belangrijk, die mentaliteit. En uiteraard dat uitzonderlijke talent om doelpunten te scoren.”

Poll: Zorgt Nainggolan voor een onevenwichtige ploeg?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Lukaku  I  Martinez  I  Nainggolan

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024