Coucke schrikt zich rot na verrassend bod: '10 miljoen'

Coucke schrikt zich rot na verrassend bod: '10 miljoen'
Woensdag 16 mei 2018 - 11:48   I  

Marc Coucke en Luc Devroe hebben de intentie om RSC Anderlecht zo goed mogelijk te versterken tijdens de aankomende transferperiode. Toch is het onvermijdelijk dat paars-wit ook enkele van zijn huidige sterkhouders zal zien vertrekken. Naast Leander Dendoncker zal ook Adrien Trebel andere oorden opzoeken.

 

De middenvelder gaf onlangs al aan dat hij zich klaar acht om zijn kans te wagen in een grotere competitie. In januari toonden enkele Franse en Duitse clubs al interesse, maar toen wilde het oude bestuur dat Trebel het seizoen bij Anderlecht uitdeed. De speler ging akkoord, maar kreeg ondertussen de garantie dat hij in de zomer wél andere oorden mag opzoeken.

En het lijkt erop dat Marc Coucke en Luc Devroe gouden zaken gaan doen dankzij het vertrek van Trebel. Volgens Franse media zou Stade Rennes een bod van 10 miljoen euro hebben uitgebracht op de sterkhouder van Anderlecht. Coucke zal ongetwijfeld grote ogen getrokken hebben toen hij vernam dat Trebel zomaar eventjes 10 miljoen in het laatje kan brengen. In januari 2017 betaalde Anderlecht zelf 3 miljoen euro om de speler over te nemen van Standard.

Poll: Is Trebel 10 miljoen euro waard?

TAGS  I  Rennes  I  Trebel  I  Anderlecht  I  Coucke

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024