Vertrouwen is groot bij Club Brugge: “Wij zijn de enige ploeg die dat kan”

Vertrouwen is groot bij Club Brugge: “Wij zijn de enige ploeg die dat kan”
Vrijdag 11 mei 2018 - 14:50   I  

Club Brugge kan de champagne eindelijk koud zetten. Blauw-zwart kent een slechte play-off 1 maar staat nu toch dicht bij de titel. Als het niet verliest op Standard is Club Brugge kampioen. Het belooft echter een heksenketel te worden en ook Ivan Leko is voorbereid.

Op de wekelijkse persconferentie oogt Club Brugge-coach Ivan Leko weer vol vertrouwen. Na de verloren wedstrijd tegen Anderlecht had hij naar eigen zeggen ‘geen liefde voor voetbal meer’, maar dat is ondertussen alweer terug.

"Elke wedstrijd heeft zijn eigen verhaal. We zijn al het hele seizoen de enige ploeg die zo'n druk naar voren kan ontwikkelen. Gisteren was het misschien niet de mooiste, maar wel de beste prestatie van de laatste weken”, laat een overtuigde Leko weten.

"We moesten winnen. Iedereen was achteraf dan ook blij en tevreden, maar dit was van korte duur. Na een kwartier was iedereen al helemaal gefocust op de match van zondag. Er zijn 2 belangrijke matchen op een korte tijd. Standard moet winnen, wij willen winnen. Dit maakt het interessant.”

Op het officiële twitteraccount van de club staat te lezen dat Leko respect heeft voor het goed presterende Standard. “Op Standard mogelijks kampioen spelen zou mooi zijn, want het zal een zeer moeilijke match worden. Ze doen het enorm goed dit seizoen.”

Poll: Heeft Ivan Leko gelijk?

TAGS  I  Leko  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024