Club Brugge-coach Leko heeft zijn aparte mening over de play-offs

Club Brugge-coach Leko heeft zijn aparte mening over de play-offs
Donderdag 10 mei 2018 - 08:04   I  

Coach Ivan Leko legde eerder al de focus volledig op de match tegen Charleroi. De Kroaat kijkt niet naar Anderlecht-Standard en wil zelf met zijn ploeg goed voetbal op de mat brengen. Anderlecht kan over Club Brugge springen mits het wint van Standard. Club Brugge speelt later op het veld van Charleroi.

Leko weet wat het moet doen om tot een goed resultaat te komen. “Wat zondag, twee weken geleden of drie maanden terug gebeurd is, is niet belangrijk. Die match is belangrijker. Ik wil de juiste mentaliteit en grinta zien bij mijn spelers. Ze moeten er 120 procent voor gaan. De wil om goed voetbal te brengen en de match te winnen, is enorm groot bij ons. Ik heb veel vertrouwen in mijn groep. We zullen een goede wedstrijd spelen”, aldus een vastberaden Leko tegenover Sporza.

Play-offs zijn een marathon

Anderlecht en Standard hebben een sterke inhaalrace gedaan en Club Brugge vindt zijn draai maar niet in play-off 1. "Play-offs zijn een marathon. Na de wedstrijd tegen Genk waren we zogezegd bijna kampioen. Met goed voetbal, hoorde ik. Na onze nederlaag van zondag is Club Brugge plots een drama. Dat is helemaal niet waar", aldus Leko op de persconferentie.

Poll: Is play-off 1 een marathon?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024